Πρόοδος ! Ράμπα skateboard στον Ασπρόπυργο (;!;!)




Το να είσαι νεαρός σε μια πόλη σαν τον Ασπρόπυργο είναι δύσκολο πράγμα, κοίταξε γύρω σου και βρες μια σωστή τοποθεσία που μπορείς να  "αράξεις" με τους φίλους σου, να αθληθείς, να διασκεδάσεις...





Πρόσφατα έπεσε στην αντίληψή μας ένα άρθρο από την ιστοσελίδα Skate Spots ...και μα τη Παναγία, ούτε που ξέραμε πως στη πόλη υπάρχει ράμπα για skateboard, κι ας μένουμε στον Ασπρόπυργο !





Το ζήτημα είναι πως το miniramp που υπάρχει στη περιοχή μας είναι άχρηστο και προφανώς υπάρχει ...για μόστρα! Για του λόγου το αληθές, το κείμενο του Skate Spots που συνοδεύει το άρθρο-παρουσίαση του miniramp αναφέρει:





" Το Miniramp στον Ασπρόπυργο. Ειναι μέσα στον παιδότοπο και μπορείς να πας να κάνεις οτι ώρα θες." ...αυτό είναι το θετικό της υπόθεσης, αλλά συνεχίζει ως εξής...: "Δυστυχώς τα δυο quarters που βλέπεις στο πλάι είναι άχρηστα και δεν μπορείς να τα κάνεις αφού το έδαφος κάτω είναι χάλια και ουτε υπάρχει σωστή φόρα. "





Ευτυχώς αυτά τα γράφει το Skate Spots κι όχι εμείς, όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μας μη μας λέτε και επικριτές !





Κάποια στιγμή θα την κάνουμε την αυτοψία μας στο χώρο της ράμπας ...κι ευχόμαστε, να έχουν διορθωθεί τα πράγματα , έστω και κατ΄ελάχιστο !
















ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές