Επιστρέψαμε! (όχι, που θα σας αφήναμε...)







Τα  πράγματα είναι απλά για να τα κάνουμε δυσκολότερα... Ήρθαμε για να μείνουμε!





Πολλοί απο εσάς πιστέψατε πως επειδή δεν ανανεώνουμε την ιστοσελίδα μας τακτικά, καταθέσαμε τα όπλα και σταματήσαμε να ασχολούμαστε με ότι συμβαίνει γύρω μας σε αυτή την έρμη πόλη, τον Ασπρόπυργο. Δυστυχώς, σας διαψεύδουμε...





Είμαστε απλοί, καθημερινοί άνθρωποι σαν όλους εσάς. Έχουμε τις δουλειές μας, τα προσωπικά μας προβλήματα, έχουμε όμως και την άθλια καθημερινότητά μας να μας επιβαρύνει ακόμη περισσότερο μέσα σε όλα όσα βιώνουμε ...κι όμως αντέχουμε!





Μες τους καλοκαιρινούς μήνες ανασυγκροτηθήκαμε και πήραμε τις αποφάσεις μας. Όταν ξεκίνησε το AspropyrgosPRESS.gr , θέλαμε να προσφέρουμε σε όλους σας ένα ψηφιακό περιοδικό, ένα flipping book με το site να παίζει υποστηρικτικό ρόλο στην ψηφιακή μας έκδοση. Οι δυνάμεις μας δεν μας εγκαταλείπουν αλλά μας περιορίζουν και η  επόμενη ψηφιακή έκδοση θα βγεί με το κλείσιμο του 2016. Με τη νέα χρονιά θα αποφασίσουμε για την περιοδικότητα της ψηφιακής έκδοσης.





Ευτυχώς όμως η τεχνολογία μας βοηθά να μη μείνουμε στατικοί. Θα υπάρξει αρθρογραφία για κάθε τι μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Φωτορεπόρτερ μας υπάρχει σε κάθε σημείο της πόλης και καταγράφει ότι κινείται. Tα Social Media θα πιάσουν φωτιά όπου να ΄ναι ...και σύντομα έρχεται και το κανάλι μας στο You Tube !





Επιστρέψαμε λοιπόν...





ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ !:p







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές