Τι συνέβη πάλι στα ΕΛ.ΠΕ.;







Τρίτη 15/3/2016 Ώρα: 15:50 . Παρατηρήσαμε το ασθενοφόρο των Ελληνικών Πετρελαίων να τρέχει με κατεύθυνση προς Αθήνα και αμέσως το ερώτημα που γεννήθηκε στο μυαλό μας ήταν το εξής ένα: "Τι συνέβη πάλι στα ΕΛ.ΠΕ.;"





Σκεφθήκαμε πως για να τρέχει με κατεύθυνση προς Αθήνα το ασθενοφόρο, κάτι σίγουρα πρέπει να έγινε μέσα στις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Πετρελαίων και προφανώς στο Θριάσιο Νοσοκομείο δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση ή δεν εφημέρευε το νοσοκομείο.





Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν πρόκειται να μας δώσει απάντηση. Και κάτι σοβαρό να έχει γίνει μεγάλοι οργανισμοί και εταιρίες δεν διακινδυνεύουν την φήμη τους με την ανακοίνωση κάποιου συμβάντος. Άστε που ήδη είχαμε 4 νεκρούς μέσα στο '15 στα Διυληστήρια...





Εδώ κάποιος αυτοκτονεί στο μετρό και στον ΗΣΑΠ και την πληροφορία την μαθαίνουμε με το σταγονόμετρο, θα μας πουν απ΄τα ΕΛ.ΠΕ. (;!)




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές