Μια πόλη ...για τα καρναβάλια !







Σε μια πόλη με χαμηλό βιοτικό επίπεδο, ανεργία, παραβατικότητα, περιβαλλοντικές αστοχίες, έλλειψη συντονισμού και πολλά ακόμα καθημερινά προβλήματα, η Κυριακή της Αποκριάς βρήκε τους κατοίκους στους δρόμους του κέντρου να διασκεδάζουν σε καρναβαλικούς ρυθμούς.





Δεν λέμε, έστω και μια φορά τον χρόνο καλό είναι να ξεφεύγει κανείς από τα καθημερινά του προβλήματα αλλά πολύ φαμφάρα και χαβαλές για το τίποτα σε τελική ανάλυση !







Τα άρματα δεν φτιάχνονται αφιλοκερδώς ! Και τι άρματα ε, με ξεπερασμένους παιδικούς ήρωες όπως ο Gummy Bear (φαίνεται ο εμπνευστής του άρματος τρώει πολύ παριζάκι !)







Τα λεφτά από τα δημοτικά τέλη που πληρώνει ο κόσμος έπιασαν τόπο ! Προφανώς για το εξτραδάκι που θα έπρεπε να λάβει ως αμοιβή το Γωγουλίνι ... (εκτός αν η καλλιτέχνις ήρθε στον Ασπρόπυργο για την ψυχή της μανούλας της !)







...και οι "βραζιλιάνες" από που ξεφύτρωσαν στον Ασπρόπυργο; ήρθαν με charter από το Rio De Janeiro ή με ΚΤΕΛ από το Ριο - Αντίριο ;







Εντάξει, ο κόσμος κάπως το χάρηκε όλο αυτό το νταβαντούρι κακά τα ψέματα. Είπαμε ο κόσμος ...ας αφήσουμε στην άκρη τους συλλόγους και τη μόστρα ! Ήμαρτον πια !







Τουλάχιστον οι μπασκέτες και τα λοιπά μπλιμπλίκια ήταν ένα καλό κίνητρο για να βρεθεί κανείς στις εορταστικές εκδηλώσεις της αποκριάς !







...κι έτσι κάποιοι το έριξαν στον χορό και την παράδοση και κάποιοι άλλοι κοίταζαν αμηχανοι.









Τουλάχιστον βρήκαμε άνθρωπο να σύρει τον χορό ... την ίδια ώρα που σε περιοχές εκτός κέντρου κάποιοι που ήρθαν από το πουθενά στον τόπο μας, δημιουργούν ηχορύπανση με το έτσι θέλω και κανείς δεν μπορεί να αντιδράσει !



Άντε πάντα τέτοια ! Πάντοτε ήμασταν μια πόλη ...για τα καρναβάλια !






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές