ΝΕΑ ΖΩΗ - Η κατάντια αυτής της πόλης έφτασε ως το Φεστιβαλ Ντοκυμαντέρ της Θεσσαλονίκης !







Τα παιδιά του "VICE" έκαναν το 2015 καταπληκτική δουλειά ! Με αφορμή το περιβαλλοντικό έγκλημα που συνέβη στη πόλη μας με την καταστροφή της Κ.Δ.Α.Υ. στη Νέα Ζωή, η κάμερα του VICE μπήκε στο γκέτο των Ρομά και τους ακολούθησε στις δραστηριότητές τους εντός χωματερής κι όχι μόνο !





Όλοι εσείς οι υγειώς σκεπτόμενοι συμπολίτες, θα θέλαμε να δείτε το βίντεο που ακολουθεί με το πραγματικά εξαιρετικό ντοκυμαντέρ που προβλήθηκε και τηλεοπτικά, και να αναλογιστείτε πως η κατάντια του τόπου μας (μιας και Ασπρόπυργος δεν είναι μόνο το κέντρο της πόλης !) έφτασε με τη μορφή φιλμ στο Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ Θεσσαλονίκης !





Πραγματικά, θα θέλαμε να βρισκόμαστε σε μια γωνιά την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16/3/2016 στις αίθουσες της αποθήκης Δ' του Λιμανιου αλλά και στο Ολύμπιον, για να μετρήσουμε πόσα κεφάλια θα κουνηθούν συγκαταβατικά παρατηρώντας μέσω του ντοκυμαντέρ του VICE , όλα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας !





Για όλους εσάς που δεν θα έχεται την δυνατότητα να βρεθείτε μέχρι τη συμπρωτεύουσα για το Φεστιβάλ και δεν είδατε τηλεοπτικά το ντοκυμαντέρ, σας δίνυμε τη δυνατότητα να το δείτε τώρα μέσα από το aspropyrgospress.gr :










...αλήθεια, κουνήσατε κι εσείς συγκαταβατικά το κεφάλι σας τώρα που είδατε το ντοκυμαντέρ;







ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές