ΙΚΑ Ασπροπύργου : ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ !







Ως κάτοικοι σε αυτήν εδώ την πόλη που λέγεται Ασπρόπυργος, είδαμε και πάθαμε να διατηρήσουμε το Υποκατάστημα του ΙΚΑ, ΕΟΠΥΥ, ΠΕΔΥ (...πείτε το όπως θέλετε τέλος πάντων) της περιοχής μας !





Τα διοικητικά μας άφησαν χρόνους και τρέχουμε από τα άγρια ξημερώματα στην Κελεού στην Ελευσίνα, παριστάνωντας τους securitάδες μέχρι να ανοίξει για να κάνουμε ένα κομμάτι δουλειά στις παροχές ή στο μητρώο, ενώ σε επίπεδο γιατρών, δεν φτάνει που έχουμε μείνει με γιατρούς μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού, τους περιμένουμε και μέχρι τις 10 για να ξεκινήσουν να εξετάζουν !





Το απολύτο μπάχαλο ! Ελπίζουμε να συμφωνείτε μαζί μας. Και πως να μην συμφωνείτε με τις εικόνες που θα δείτε και παρακάτω ...





Ως γνωστόν, η Τ.Μ.Υ. (Τοπική Μονάδα Υγείας, για τους μη γνωρίζοντες) Ασπροπύργου δεν βρίσκεται ενταγμένη στο σύστημα των τηλεφωνικών ραντεβού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολύ κόσμος να ξεσπιτώνεται από νωρίς το πρωί για να πηγαίνει να πιάσει σειρά για τον γιατρό που θέλει. Προσέξτε τη λέξη ..."σειρά" γιατί νούμερα προτεραιότητας βγαίνουν μόνο για τη νευρολόγο κα. Καββαδία. (Τι στο καλό έχει η νευρολόγος παραπάνω που βγαίνουν νούμερα μόνο για εκείνη άραγε;).










Οπως βλέπετε στη φωτογραφία, οι ασφαλισμένοι έχουν εφεύρει πατέντα ώστε τα βιβλιάρια να έχουν μια σειρά για τον κάθε γιατρό ξεχωριστά, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να ξεροσταλιάζουν στο πρωινό ψύχος. Ποιά είναι αυτή η πατέντα; Βάζουν το βιβλιάριό μας κάτω από το ανάλογο μαρμαράκι και ξαναγυρνάνε μέσα στο παρκαρισμένο τους αυτοκίνητο που έχει αναμμένο και το καλοριφέρ, μέχρι να έρθει η ώρα που θα ανοίξει το ιατρείο !!!





Το παράδοξο σε αυτό τον απίστευτα ευρηματικό τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς κρατούν τη σειρά τους, είναι πως δίπλα από την πόρτα του υπευθύνου της Τ.Μ.Υ., υπάρχει τοιχοκολλημένο χαρτί που απαγορεύει την τοποθέτηση των βιβλιαρίων  στο μάρμαρό, έξω από τα ιατρεία καθώς υπάρχει κίνδυνος κλοπής των βιβλιαρίων ! 





...και καλά να υπάρχει τοιχοκολλημένο το συγκεκριμένο χαρτί, αλλά γιατί να είναι σε εσωτερικό τοίχο και όχι δίπλα από εκεί που ο κόσμος αφήνει τα βιβλιάρια; Πλήρης η αποδιοργάνωση ...





Και να ΄ταν μόνο αυτό; Όταν γύρω στις 8παρα 5 το πρωί ανοίγει η πόρτα του ΙΚΑ ο κόσμος μπαίνει μέσα αμέσως και παρουσία του κόσμου η καθαρίστρια σκουπίζει και σφουγγαρίζει, λέγοντας πολλές φορές στον κόσμο να βγαίνει έξω για να στεγνώσει ο χώρος αναμονής !





Συγνώμη κιόλας, αλλά σε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις και οργανισμούς, πρώτα ανοίγει η καθαρίστρια να κάνει τη δουλειά της και μετά έρχονται οι υπόλοιποι. Στο ΙΚΑ Ασπροπύργου γιατί θα πρέπει να συμβαίνει πάντα το αντίθετο;





Ευλογες απορίες που αναδεικνύουν το μπάχαλο που επικρατεί ...




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές