"...για εμάς υπάρχει μόνο η Εθνική Ασπροπύργου!". Μήνυμα της Σοφίας Μαυρίδη για την εκλογή του Γιάννη Ηλία ως νέου δημάρχου Ασπροπύργου.

 Συγχαρητήρια στην νέα δημοτική αρχή έστειλε με ενωτικό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, η Σοφία Μαυρίδη.


Το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών έφερε δεύτερη την υποψήφια δήμαρχο Ασπροπύργου κα. Σοφία Μαυρίδη. Ωστόσο, μετά από μια δυναμική μάχη λένε, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και η κα. Μαυρίδη έσπευσε με ανακοίνωσή της να συγχαρεί τον νέο δήμαρχο Ασπροπύργου Γιάννη Ηλία.


Η Σοφία Μαυρίδη αναφέρει χαρακτηριστικά: 


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 6.058 συμπολίτες μας που μας τίμησαν με την ψήφο τους. Είμαστε ένας νέος συνδυασμός που τώρα ξεκινά και μας δώσατε μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε. Ενωμένοι και ακόμα πιο δυνατοί θα σταθούμε δίπλα στους πολίτες, στην πρώτη γραμμή της μάχης για το καλό του Ασπρόπυργου.

Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία στην νέα δημοτική αρχή. Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού μας,τις συνεργάτιδες και τους συνεργάτες μου,τις εθελόντριες και τους εθελοντές που δώσαμε όλοι μαζί ενα καθαρό και τίμιο αγώνα. Έναν αγώνα που είχε πολλά εμπόδια και όμως τον διανύσαμε ενωμένοι, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια!

Είμαι ευγνώμων σε όλες και όλους εσάς που πιστέψατε στο όραμά μας, πιστέψατε στις ιδέες μας και κυρίως πιστέψατε στο ήθος και την εντιμότητά μας. Είμαι ευγνώμων που μου κάνατε την τιμή να είστε δίπλα μου. Να είστε βέβαιοι, ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για όλους εσάς, για τον Ασπρόπυργο που μας ενώνει.

Γιατί για εμάς υπάρχει μόνο η Εθνική Ασπροπύργου!

Και πάλι σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλα!

Σοφία Μαυρίδη

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές