Ο Νίκος Μελετίου συγχαίρει τον Γιάννη Ηλία για την ανάδειξή του ως δημάρχου Ασπροπύργου.

Ο Νίκος Μελετίου συγχαίρει τον Γιάννη Ηλία για την ανάδειξή του ως δημάρχου Ασπροπύργου και βάζει τέλος εποχής. Ο νέος δήμαρχος αναλαμβάνει τυπικά καθήκοντα από 1/1/2024.


Νέα Δημοτική Αρχή εξελέγη στον Δήμο Ασπροπύργου, με Δήμαρχο τον επικεφαλής κ. Γιάννη Ηλία του συνδυασμού «Ασπρόπυργος Αλλάζουμε».

Τόσο την πρώτη Κυριακή 8/10 όσο και τη δεύτερη 15/10 η εκλογική διαδικασία κύλησε ομαλά και ο εκλογικός ανταγωνισμός έλαβε χώρα σε πολιτισμένο κλίμα όπως αρμόζει στον Ασπρόπυργο.

Ο μέχρι 31/12/2023 πλέον, Δήμαρχος Ασπροπύργου κ. Νικόλαος Μελετίου συγχαίρει τον κ. Γιάννη Ηλία για την εκλογή του και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του και τις νέες προκλήσεις στην αυτοδιοίκηση.

Παράλληλα, ευχαριστεί ειλικρινά τόσο τους επικεφαλής όσο και τους υποψηφίους των άλλων συνδυασμών για τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκαν και διεκδίκησαν την εμπιστοσύνη των Ασπροπύργιων.

Ο κος. Μελετίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι ειλικρινά όλοι μαζί την επόμενη ημέρα να συνεργαστούν εποικοδομητικά για να συνεχίσει ο Ασπρόπυργος μια πορεία ανάτασης και προόδου για την οποία τόσο οι συνεργάτες μου όσο και εγώ προσωπικά καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια 17 ολόκληρα χρόνια».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές