46χρονος "μπουκαδόρος" στα χέρια της Αστυνομίας στον Ασπρόπυργο. Ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας αναζητούνται.


Το Α/Τ Τροιζήνας τον έψαχνε...στον Ασπρόπυργο συνελήφθη 46 χρονος "μπουκαδόρος" σε εξοχικά!

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 25/8/2023, συνελήφθη στον Ασπρόπυργο 46χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται μαζί με άλλους μη συλληφθέντες συγκατηγορούμενούς του για διακεκριμένες κλοπές σε εξοχικές κατοικίες σε Τροιζηνία και Ερμιονίδα αντίστοιχα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Τροιζήνας είχε εκδώσει σχετικό ένταλμα σύλληψης, ειδική ομάδα αστυνομικών συστάθηκε για να εντοπίσει τους δράστες, ωστόσο αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά ήταν αυτοί που "τσάκωσαν" τον αλλοδαπό και τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Οι αρχές προέβησαν σε κατάσχεση του αυτοκινήτου του 46χρονου ως μέσο τέλεσης των πράξεών του ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται για 38 κλοπές κατοικιών και 6 κλοπές οχημάτων.

Ο τρόπος δράσης της οργάνωσης:

Ο 46χρονος και τα υπόλοιπα "μπουμπούκια" που αναζητούνται από τις αρχές δρούσαν μεθοδικά αναζητώντας απομακρυσμένα εξοχικά κοντά στον κεντρικό οδικό άξονα του του τόπου δράσης τους.

Αφού διαπίστωναν πως οι ιδιοκτήτες των στοχοποιημένων κατοικιών απουσίαζαν χρησιμοποιούσαν διαρρηκτικά εργαλεία για να "μπουκάρουν" τα βράδια. Παραβίαζαν πόρτες και παράθυρα, αποσπούσαν αντικείμενα αξίας από τα σπίτια, τα φόρτωναν στο αυτοκίνητο και έφευγαν..."κύριοι"!






ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές