28χρονος νεκρός Ρομά στη Νέα Ζωή από πυροβολισμό ομόφυλού του. Ο δράστης παραδόθηκε στη Γ.Α.Δ.Α.

 

Ένας 46χρονος Ρομά με ψυχολογικά προβλήματα πυροβόλησε στο κεφάλι 28χρονο ομόφυλό του ο οποίος κατέληξε στο Θριάσιο Νοσοκομείο. Ο Δράστης παραδόθηκε στη Γ.Α.Δ.Α.


Στο κεφάλι πυροβολήθηκε χθες (28/8/2023) το απόγευμα ένας 28χρονος άνδρας Ρομά από 46χρονο ομόφυλό του στον καταυλισμό της Νέας Ζωής Ασπροπύργου. Το θύμα μεταφέρθηκε και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα από το συμβάν στο Θριάσιο Νοσοκομείο. 
Το περιστατικό φαίνεται πως οδηγεί σε βεντέτα καθώς ομάδα ατόμων (πιθανότατα συγγενείς και φίλοι του θύματος) συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του φερόμενου ως δράστη και έβαλε φωτιά στο σπίτι του.

Ο 46χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυχολογικά προβλήματα, παραδόθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (Γ.Α.ΔΑ.) τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8/2023).

Για το περιστατικό δεν υπάρχουν αναφορές για περισσότερα και για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές