Σεκιουριτάς ξυλοκοπήθηκε εν ώρα περιπολίας στον Ασπρόπυργο. Έκαψαν το περιπολικό όχημα που επέβαινε.


...για ακόμη μια φορά, ένας υπάλληλος εταιρίας security ξυλοκοπήθηκε εν ώρα καθήκοντος από τους "γνωστούς-άγνωστους" στη Νέα Ζωή


Ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης 54ρων ετών, ξυλοκοπήθηκε άγρια γύρω στις 3 τα ξημερώματα από άγνωστους δράστες έξω από φωτοβολταϊκό πάρκο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Δυστυχώς, δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που σεκιουριτάς πέφτει θύμα άγριας επίθεσης την ώρα της εργασίας του και πόσο μάλιστα εν ώρα περιπολίας όπως βρέθηκε εκείνη τη στιγμή ο άτυχος 54χρονος.

Σύμφωνα με τις αναφορές της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες που χτύπησαν τον υπάλληλο security του άρπαξαν το όχημα με το οποίο περιπολούσε στην ευρύτερη περιοχή, απομακρύνθηκαν και λίγη ώρα αργότερα αυτό βρέθηκε καμένο σε απόσταση 2 χλμ. μακριά από το σημείο του συμβάντος.

Δεν είναι λίγες εκείνες οι εταιρίες φύλαξης που διαμαρτύρονται εντόνως για τις συνθήκες στις οποίες καλούνται οι υπάλληλοί τους να εκτελούν τα καθήκοντά τους. Ας μην ξεχνάμε πως οι σεκιουριτάδες δεν έχουν δικαίωμα οπλοκατοχής και οπλοχρησίας. Κι όταν μιλάμε για όπλο, δεν εννοούμε υποχρεωτικά πιστόλι αλλά ούτε καν πτυσσόμενο γκλοπ με σκοπό την αυτοάμυνα.

Όπως ήταν λογικό, ο 54χρονος φύλακας μεταφέρθηκε τραυματίας στο Θριάσιο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Σε εξέλιξη παραμένουν είναι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τον εντοπισμό των δραστών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές