Πυρκαγιά σε αποθηκευτικό χώρο στον Ασπρόπυργο - Μήνυμα από το 112 για το συμβάν


Επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο με βυτία και εύφλεκτα υλικά. Το 112 έστειλε μήνυμα στους κατοίκους του Ασπρόπυργου να κλειστούν σπίτια τους!

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (27/7/2023), σε αποθηκευτικό χώρο όπου βρίσκονται βυτία καυσίμων και άλλα εύφλεκτα υλικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χώρος είναι εργοστάσιο ανακύκλωσης επί της οδού Αγίου Γεωργίου στον Ασπρόπυργο.

Η πυροσβεστική έχει τον έλεγχο της κατάστασης καθώς δύναμη 54 πυροσβεστών με 13 οχήματα, δυο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και ένα κλιμακοφόρο βρίσκονται στην περιοχή περιορίζοντας την πυρκαγιά.

Οι μαύροι καπνοί που απλώθηκαν στον ορίζοντα, ήταν η αιτία 10 λεπτά μετά τις 17:00 το απόγευμα να σταλεί μήνυμα στους κατοίκους του Ασπρόπυργου από το 112.


Όπως ήταν λογικό, η κυκλοφορία στην οδό Αγίου Γεωργίου (από Μεγαρίδος μέχρι Λεωφ. ΝΑΤΟ) έχει διακοπεί προκειμένου η φωτιά να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο.



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές