Hotspot: Ο Ασπρόπυργος ΔΕΝ ..."σώθηκε" απ΄ τους λαθρομετανάστες !






Μείναμε αρκετές μέρες παρατηρητές των πραγμάτων στον τόπο μας και δεν χρειάστηκε να εκφράσουμε καν την άποψή μας για τη δημαρχειακή πρεμούρα με τον ...ξεσηκωμό των Ποντίων στη Γκορυτσά και την αποχή των δημοτικών υπαλλήλων από τα καθήκοντά τους εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την δημιουργία hotspot στον Ασπρόπυργο.









Καμώματα τα οποία ανάγκασαν κάποιους υποτιθέμενους αλληλέγγυους να εκφραστούν με τον δικό τους τρόπο (βλ. φωτο παραπάνω) μέχρι τη στιγμή που μερικές πινελιές μπογιάς θα κάλυπταν αυτόν τον τρόπο διαμαρτυρίας για να μη φτάσει η κατάσταση στα όρια του εξεφτελισμού.





Όσοι ζούμε σε αυτό τον έρμο τόπο που λέγεται Ασπρόπυργος λοιπόν, βιώσαμε μέρες φαρσοκωμωδίας με ένα Δήμαρχο να αναφωνεί πως: "...αυτό το hotspot θα μείνει στα χαρτιά!" (δεν το λέμε εμείς υπάρχουν σχετικά βίντεο στο διαδίκτυο), μέχρι τη στιγμή της "διαβεβαίωσης" (ο Θεός να την κάνει) από τον Υφυπ.Εθ.Α. κο. Βίτσα ότι: "...Μπορεί να μην γίνει πουθενά στον Ασπρόπυργο τέτοιος χώρος"! 





Προσέξατε την απάντηση του κου. Βίτσα; Ξεκινάει με ένα μεγαλεπίβολο "...Μπορεί" , άρα δεν υπάρχει σαφήνεια στον λόγο ούτε καν του Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης. Αυτός ο μη σαφής λόγος του κου. Βίτσα έχει αφήσει τον Ασπρόπυργο στο έλεος του Θεού αυτή τη στιγμή καθώς δεν είναι διόλου σίγουρο πως η πόλη μας "σώθηκε" από τους λαθρομετανάστες !





Γράφημα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει ως πηγή την ιστοσελίδα makeleio.gr παρουσιάζει τους χώρους δημιουργίας hotspot ανα την Ελλάδα και για τον Ασπρόπυργο αναφέρει πως υπάρχουν όχι ένας αλλά τρεις χώροι που θα ακολουθήσουν ως δομές φιλοξενείας (λάθρο-)μεταναστών και προσφύγων.





Ιδού και το γράφημα το οποίο κοκκινίσαμε εσκεμμένα για να τονίσουμε τα σημεία τις πόλης μας :










Τον ένα χώρο τον μάθαμε αφού έξω είχαν στηθεί όσοι διαμαρτύρονταν αλλά και κάποιες καντίνες που δεν βρέθηκαν τυχαία εκεί. Οι άλλοι δυο χώροι που βρίσκονται; Ξέρεις κάποιος από το Δημοτικό Συμβούλιο να μας διασαφηνίσει;





Τι κρύβουν από τον Ασπροπύργιο δημότη; Ποιός θα δώσει απαντήσεις ; Ο δημότης έχει γίνει μπαλάκι του πινγκ-πονγκ ανάμεσα στη βούληση Μελετίου και Βίτσα κατά πως φαίνεται. Και το χειρότερο ποιό είναι; Πως αν τελικά το  "...μπορεί να μη γίνει πουθενά" του Βίτσα μετατραπεί σε "θα γίνουν 3 δομές", θα βγει μετά ο κος Δήμαρχος και θα λέει "εμείς φωνάξαμε με τη ψυχή μας και δεν μας άκουσε κανένας !" 





Δεν μένει παρά να δούμε αν θα επαληθευτούν αυτές οι εικασίες ...

Εν αναμονή εξελίξεων; Θα δείξει ...




ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές