Ασπρόπυργος ...όπως λέμε , Χιροσίμα !



Το ποτήρι της οργής ξεχείλισε! Ακούει κανείς;

Ασπρόπυργος 28/3/2016. Εικόνες που έφεραν στο νου το πυρηνικό μανιτάρι της Χιροσίμα, έζησαν οι κάτοικοι σε όλο το μήκος και το πλάτος της  πόλης μας όταν ξέσπασε πυρκαγια σε εργοστάσιο μελανιών που βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή επί της Οδού Μεγαρίδος.

Είναι η δεύτερη φορά που η πόλη μας αντιμετωπίζει ένα τόσο μεγάλο περιστατικό οικολογικής καταστροφής μέσα σε ένα σχεδόν χρόνο από την μεγάλη πυρκαγιά στη ΚΔΑΥ της Νέας Ζωής ...ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΚΑΙΕΙ !

Αν εξαιρέσουμε τις συνεχείς καύσεις, επιβλαβών για την υγεία των πολιτών, υλικών που αποτελούν για την πόλη μας καθημερινό φαινόμενο από την δράση παραβατικών ομάδων που δρουν ανεξέλεγκτοι, το σημερινό περιστατικό δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Το τεράστιο μαύρο σύννεφο καπνού έκανε την εμφάνισή του μετά τις 10:45 το πρωί και ήταν ορατό μέχρι και τον Αγ. Ιωάννη Ρέντη (δείτε σχετική φωτό από το CNN.gr)

Η επιβάρυνση στην υγεία των κατοίκων της πόλης μας φυσικά δεν φαίνεται να συγκινεί κανέναν αρμόδιο. Το AspropyrgosPRESS.gr εξασφάλισε ερασιτεχνικό βίντεο το οποίο δείχνει την τραγικότητα της κατάστασης :



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές