Τρίποντα ...αλληλεγγύης στη Γούβα




Απόγευμα Τρίτης 29/3/2016 και το AspropyrgosPRESS.gr ήταν το πρώτο από τα τοπικά Μ.Μ.Ε. που βρέθηκε από νωρίς στο κλειστό της "Γούβας" στην Ελευσίνα για να καλύψει ένα αγώνα μπάσκετ ... διαφορετικό από τους συνηθισμένους !

Τα Ελληνικά Πετρέλαια, ο Δήμος Ελευσίνας και άλλοι φορείς διοργάνωσαν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με μοναδικό αντίτιμο τρόφιμα, φάρμακα ή ρούχα για τους μετανάστες. Αντίπαλοι σε αυτόν τον αγώνα μπάσκετ του οποίου το τελικό σκορ δεν είχε καμία σημασία μπροστά στην κίνηση αλληλεγγύης που έγινε από όλους όσους γέμισαν το κλειστό της Ελευσίνας, ήταν μια all-star ομάδα καλλιτεχνών και παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών και η ομάδα των εργαζομένων από τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις των ΕΛ.ΠΕ. σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα αντίστοιχα.

... κι όλα ξεκίνησαν με τη προπόνηση και των δυο ομάδων και τον γνωστό φίλο και συνάδελφο Πέτρο Πολυχρονίδη να παρουσιάζει στο παρκέ έναν-ένα τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης λίγο πριν το jumpball.

Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ανακοινώνεται πως πρώτος σκόρερ ήταν ο τραγουδιστής Χρήστος Χολίδης κι εμείς βρεθήκαμε κοντά του για να του αποσπάσουμε δυο λόγια για την εκδήλωση.

"Έπεσαν κορμιά" ...για καλό σκοπό, όμως πολλές φορές μάλιστα ο πολυαγαπημένος Θοδωρής Παπαλουκάς βρήκε την ευκαιρία ... "για πηγαδάκι" με τους διαιτητές και φυσικά πόζαρε και μπροστά στον φωτογραφικό φακό μας. Το καλύτερο χαμόγελό τους μας έδωσαν φυσικά και ο Πάνος Μουζουράκης μαζί με τον παρουσιαστή του "Τροχού της Τύχης", αθλητικογράφο και promoter αγώνων pro-wrestling Πέτρο Πολυχρονίδη.

Τελικό σκόρ: 63-88 με νίκη για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλουκά και τη παρέα του, αν και πραγματικά δεν είχε καμία απολύτως σημασία. Ο κόσμος που ήταν εκεί πέρασε ευχάριστα και άξιζε τον κόπο για μια σακούλα με πράγματα χρήσιμα για όσους είναι ταλαιπωρημένοι και βρισκονται αυτό τον καιρό στη χώρα μας.

Με το τέλος του αγώνα, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και με τον γνωστό προπονητή Γιώργο Καλαφατάκη, ο οποίος βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας των Ελληνικών Πετρελαίων και ο οποίος μίλησε για την προσπάθεια αυτών των σκληρά εργαζόμενων παιδιών !

Δείτε τι συνέβη στην εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί :


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές