Πως ένα "γαργαλητό" κατέληξε σε ποινική δίωξη στον γυμναστή για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή...

 

Ο 30χρονος γυμναστής συνελήφθη μετά από καταγγελία και ένορκες καταθέσεις γονέων μαθητών του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ασπροπύργου.

Αναστατωμένοι παραμένουν γονείς και μαθητές στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου μετά τη σύλληψη και την παραπομπή στη δικαιοσύνη, αναπληρωτή γυμναστή που κατηγορείται για παρενόχληση μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή από εκπαιδευτικό, ασκήθηκε στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση παιδιών μετά από έντονες καταγγελίες των γονέων τους.

Περισσότεροι από 10 γονείς μαθητών έχουν καταθέσει στον ανακριτή για τις πράξεις του καθηγητή. Ο κατηγορούμενος μετά το αυτόφωρο παραπέμφθηκε για απολογία σε ανακριτή. Ωστόσο, αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή του.

"Ντου" των γονιών στο σχολείο! Εξοργισμένοι οι γονείς εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου, πηδώντας από τα πίσω κάγκελα.

Περισσότεροι από 50 μαθητές έχουν "γαργαληθεί", όπως ο ίδιος κάνει λόγο. Στην ουσία, τα «πειράγματά» του πήραν διαστάσεις παρενόχλησης για τους μικρούς μαθητές και οι γονείς τους έχουν εξοργιστεί.

Για την ιστορία... 

Ένα αυτοκίνητο της Ασφάλειας Ασπρόπυργου μπήκε μέσα στον προαύλιο χώρο για να παραλάβει τον δάσκαλο, ώστε να αποφύγει τον ξυλοδαρμό από τους οργισμένους γονείς που βρίσκονταν έξω και τον περίμεναν. Όπως ήταν λογικό, από τις φωνές και την ένταση που επικρατούσε οι μικροί μαθητές τρομοκρατήθηκαν. Μάλιστα, περί της 10:25 στο σχολείο κατέφτασε και περιπολικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει συστάσεις και παρατηρήσεις πριν από έναν μήνα στον συγκεκριμένο δάσκαλο για τις χειρονομίες του. Τελικά, ο γυμναστής συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Ασπροπύργου και οδηγήθηκε αρχικά στο αυτόφωρο.

Οι πράξεις που οδήγησαν στις καταγγελίες...

Ο γυμναστής σύμφωνα με όσα αναφέρονται, έχει ζητήσει από τα μικρά κορίτσια να καθίσουν στα πόδια του, σηκώνοντας ακόμη και την μπλούζα μιας μικρής μαθήτριας. Επίσης, στο μάθημα, με ηλιοφάνεια, βάζει τα παιδιά μέσα στην αίθουσα και κλείνει την πόρτα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει γράψει στον πίνακα λέξεις για τους μαθητές όπως : "ανώμαλος" ή "γκέουλας".

Για τις πράξεις αυτές αρχικά ο διευθυντής δήλωνε άγνοια και προσπαθώντας να ηρεμήσει τα πνεύματα, απομάκρυνε τους γονείς έξω απ΄το 6ο Δημοτικό.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ του Mega:



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές