Τροχαίο με εγκατάλειψη στον Ασπρόπυργο. Νεκρή 28χρονη κοπέλα!Τροχαίο με εγκατάλειψη συνέβη 20 λεπτά πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 9/9/2023. Όχημα έπεσε πάνω σε μηχανή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 28χρονη κοπέλα και να τραυματιστεί σοβαρά ένας 19χρονος.

Το περιστατικό συνέβη στον Ασπρόπυργο και πιο συγκεκριμένα στο ύψος των Διυλιστηρίων Ασπροπύργου επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου. Ο δράστης, ένας 21χρονος οδηγός Ι.Χ., την ώρα που ήταν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, αποφάσισε να στρίψει αριστερά και να κατευθυνθεί προς τα Νεόκτιστα του Ασπροπύργου. Το αυτοκίνητό του, συγκρούσθηκε με το δίκυκλο, οι αναβάτες του έπεσαν στο οδόστρωμα, αλλά ο 21χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Η αστυνομία ευτυχώς κλήθηκε άμεσα από αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού και με πλήρη περιγραφή του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο με εγκατάλειψη, συνέλαβαν αργότερα τον δράστη.

Στελέχη της ΟΠΚΕ τον οδήγησαν στην δικαιοσύνη σχετικά με όλα όσα προκάλεσε!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές