Φωτιά στον Ασπρόπυργο: Ρομά επιτέθηκαν τραυμάτιζοντας άνδρες της ΟΠΚΕ - Έγινε πλιάτσικο σε εργοστάσιο ενώ καιγόταν!

 


Αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο, ενώ αναζητούν και τους υπόλοιπους δράστες της επίθεσης.Σε πλιάτσικο σε εργοστάσιο που καιγόταν στον Ασπρόπυργο, από τη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή και μαίνεται, προχώρησε ένας Ρομά, ο οποίος έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς αλλά δεν δίστασε να τους επιτεθεί μαζί με άλλους στον καταυλισμό και να τους τραυματίσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρομά εμβόλισαν ένα όχημα της ΟΠΚΕ και τραυμάτισαν τέσσερις αστυνομικούς που προσπάθησαν να τους συλλάβουν έξω από τον καταυλισμό στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν ένα άτομο που έκανε πλιάτσικο σε εργοστάσιο την ώρα που γίνονταν εκκενώσεις για λόγους ασφαλείας, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή.

Ο Ρομά μπήκε σε αμάξι, εμβόλισε το όχημα της ΟΠΚΕ και κινήθηκε προς τον καταυλισμό. Ακολούθησε καταδίωξη και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, δέχτηκαν επίθεση με πέτρες από σαράντα Ρομά!

Από την επίθεση δυο άνδρες της ΟΠΚΕ τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ δύο ακόμη πιο ελαφριά. Παράλληλα, προκλήθηκαν ζημιές σε έξι υπηρεσιακά αυτοκίνητα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη ενός ατόμου, ενώ αναζητούν και τους υπόλοιπους δράστες της επίθεσης.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές