Χαϊδάρι: Μήνυση για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος 26χρονου αλλοδαπού.


Καταγγελία 27χρονης από το Χαϊδάρι στις Αρχές για σεξουαλική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία από τον αλλοδαπό σύντροφό της.

Η καταγγελία στο Α/Τ Περιστερίου έγινε, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Η 27χρονη από το Χαϊδάρι μήνυσε τον κατά ένα χρόνο μικρότερο αλλοδαπό σύντροφό της καθώς αυτός τη βίαζε με την απειλή μαχαιριού και την χτυπούσε εξίσου βίαια.

Πως έχει το περιστατικό:
Ο Δράστης επισκέφθηκε την καταγγέλουσα στο σπίτι της στο Χαϊδάρι το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και την βίασε απειλώντας την με μαχαίρι ότι θα την σκοτώσει. Ο 26χρονος όμως δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό καθώς 2 μέρες αργότερα, ξαναπήγε στο σπίτι της και απειλώντας την εκ νέου την έπιασε απ΄τα μαλλιά και την χαστούκισε.

Αυτό ήταν και "η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" όσον αφορά τις αντοχές του θύματος. Η κοπέλα πήγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου αλλά οι αξιωματικοί της σύστησαν να μεταβεί στο Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας του Α/Τ Περιστερίου ώστε να μιλήσει και να ασκήσει τελικά εκεί την μήνυση το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής. Ανέφερε μάλιστα πως περιστατικά σαν κι αυτό είχαν ξεκινήσει να συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες.

Η Αρχές κινήθηκαν άμεσα για να αναζητήσουν τον δράστη ο οποίος διέφυγε του αυτοφώρου. Για τις πράξεις του σχηματίστηκε δικογραφία κατά του 26χρονου και διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα.



 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές