Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ, από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Δήμου Ασπροπύργου, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου, ως φορέας υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το «Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» ΤΕΒΑ, θα πραγματοποιήσουν διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Η παραλαβή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα – Τρίτη 10/7 & 11/7 και Πέμπτη – Παρασκευή  13/7 &14/7 στο παλαιό κτίριο των Κοινωνικών Δομών, Μπουμπουλίνας 26,  από τις 09:00 έως  τις  14:00.  Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν με μήνυμα  για την ακριβή ώρα και ημέρα παραλαβής των προϊόντων, προς αποφυγή συνωστισμού.

Παρακαλούνται όλοι οι ωφελούμενοι να φέρουν μαζί τους τη Βεβαίωση ΑΜΚΑ και την ταυτότητά τους ή με εξουσιοδότηση σε περίπτωση, που προσέλθει άλλος να παραλάβει τα προϊόντα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές