Επίσκεψη της υποψήφιας δημάρχου Ασπροπύργου Σοφίας Μαυρίδη στον Λόφο Κυρίλλου


Επίσκεψη και επικοινωνία με τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου "Λόφος Κυρίλου" για την υποψήφια δήμαρχο Ασπροπύργου Σοφία Μαυρίδη


Επίσκεψη και επικοινωνία με τα μέλη του ομώνυμου Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής του Λόφου Κυρίλλου είχε, στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς της για δήμαρχος Ασπροπύργου, η κα. Σοφία Μαυρίδου.


Η επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Ασπρόπυργος μας ενώνει», άκουσε τα αιτήματα των παρεβρισκόμενων μελών του συλλόγου και τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, για βρούμε λύσεις μαζί σε σημαντικά προβλήματα για την περιοχή σας που δεν λύνονται με μαγικά ραβδάκια. Με την διοικητική εμπειρία και τις ειδικές γνώσεις που διαθέτουμε, εγώ και η ομάδα μου έχουμε ως στόχο να δώσουμε ρεαλιστικές λύσεις καθώς δεν επιδιδόμαστε σε κούφιες υποσχέσεις. Διότι, θέλουμε να σας κοιτάμε στα μάτια την επόμενη μέρα. Εμείς είμαστε εδώ, δίπλα σας, θέλουμε να σας ακούσουμε και να καταφέρουμε όλοι μαζί και με τις δικές σας κατευθύνσεις να βελτιώσουμε τη ζωή όλων σας και ιδιαιτέρως των παιδιών μας”.

Η κα. Μαυρίδη αφουγκράστηκε δυσκολίες και προβλήματα των κατοίκων του Λόφου Κυρίλλου όπως αυτά παρουσιάστηκαν από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο. Δημήτρη Τσιάκαλο, τον Αντιπρόεδρο Βασίλη Νταή αλλά και την Γραμματέα Γιάννα Βασιλικοπούλου.

Στην εποικοδομητική αυτή συνάντηση παρόντες ήταν φυσικά οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Αναστάσιος Παπαδόπουλος (Πρόεδρος της ΚΕΔΑ), Δημήτρης Παπαδόπουλος (Αντιδήμαρχος Ανθρωπίνων Πόρων, Γραφείου Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας) καθώς επίσης και οι κυρίες Κική Λιβασίδου και Μαρίνα Σμιρνώβα.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές