Παίξε ρακέτες αν τολμάς! Ρακετιά και χιλιάρικο το πρόστιμο στις παραλίες...

 
Δεν θα ξαναπαίξεις ρακέτες στα 3Β. Αν τολμήσεις έχεις εξασφαλισμένο το πρόστιμο!!!

Έπεσαν τα πρώτα πρόστιμα για όσους είχαν ...το θράσος να παίξουν ρακέτες καλοκαιριάτικα και να ταράξουν την ηρεμία των κατοίκων της παραλίας στο Καβούρι.

Στις παραλίες του Καβουριού και "Μαλτσινιώτη", που ανήκουν στον Δήμο Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης (γνωστό και ως 3Β) έχει τοποθετηθεί πινακίδα, που προειδοποιεί για τσουχτερό πρόστιμο χιλίων ευρώ και υπάρχει ρητή απαγόρευση για το παίξιμο της ρακέτας! 

Τα πρόστιμα
Έχουν κοπεί ήδη 15 πρόστιμα και τα πέντε εξ αυτών έχουν κιόλας πληρωθεί! Για τα υπόλοιπα έχει ασκηθεί έφεση. Φυσικά, δεν θα μπορούσε κανείς άλλος να επιβάλλει αυτά τα πρόστιμα από την τοπική δημοτική αστυνομία που έχει εφαρμόσει την απαγόρευση μόνο για δύο προαναφερθείσες παραλίες.

Όταν ξεκίνησε το 2010 η επιβολή των προστίμων, τότε ο κόσμος έπρεπε να πληρώσει 10.000 ευρώ αλλά είμαστε πλέον στο 2023, 1.000 ευρώ είναι αρκετά λόγω της εποχής.

...κι όλα αυτά, καθώς οι εν λόγω παραλίες βρίσκονται πολύ κοντά σε κατοικημένη - οικιστική περιοχή και το συνεχές τάκα-τούκα της ρακέτας ενοχλεί τους γείτονες.

Ρε δεν πάμε καλά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές