Ημεδαποί έσπασαν το 879, ξυλοκόπησαν τον οδηγό του λεωφορείου και κρατούνται στο Α/Τ Ελευσίνας


Δυο ημεδαπά αδέλφια από τις Αχαρνές προκάλεσαν ζημιές στη λεωφορειακή γραμμή 879, ξυλοκόπησαν τον οδηγό αλλά έπεσαν στα δόκανα της ΕΛ.ΑΣ.
 
Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης 5/7 επι της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Ελευσίνα, δυο ημεδαποί άνδρες, τα έκαναν "λίμπα" μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 879 που εκτελεί το δρομολόγιο Αχαρναί-Θριάσιο Νοσοκομείο-Ελευσίνα.

Τα δυο αδέλφια από τις Αχαρνές, όπως απεδείχθη μετέπειτα, παρά τις ζημιές που προκάλεσαν και την βία που άσκησαν, έπεσαν τελικά στα δόκανα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. οι οποίοι σε περιπολία που πραγματοποίησαν τους ακινητοποίησαν δρον δρόμο προς το Θριάσιο Νοσοκομείο.

Οι δράστες έφεραν πάνω τους ναυτικές φωτοβολίδες και άλλα υλικά, πιθανότατα κλοπιμαία που αφαιρέθηκαν από σκάφος στην Παραλία Ελευσίνας. Κρατούνται στο Α/Τ Ελευσίνας και το Τμημα Ασφαλείας Ελευσίνας έχει αναλάβει την δικογραφία. Οι κατηγορίες που τους έχουν αποδοθεί αφορούν τις φθορές στο λεωφορείο και τις σωματικές βλάβες στον οδηγό καθώς επίσης απειλή, εξύβριση και κλοπή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές