Στον σύλλογο Κατοίκων Παραλίας Ασπροπύργου η υποψήφια δήμαρχος της πόλης μας, κα Σοφία Μαυρίδη


«Οι ιδέες τους και οι λύσεις τους για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων Παραλίας είναι πολύτιμες και τις λαμβάνουμε υπόψη στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας «Ο Ασπροπυργος μας ενώνει», δηλώνει με ανακοίνωσή της η υποψήφια δήμαρχος Ασπροπύργου, κα Σοφία Μαυρίδη

Την ευκαιρία να βρεθεί και να μιλήσει με κατοίκους της Παραλίας Ασπροπύργου είχε η υποψήφια δημαρχος της πόλης μας , κυρία Σοφία Μαυρίδη. Επισκέφθηκε τον Σύλλογο Κατοίκων της περιοχής και είχε μια κατα τ΄ αλλα εποικοδομητική συζήτηση, παρουσία του προέδρου του Συλλόγου Αντώνη Κονταξή και των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

Στην συζήτηση σχετικά με τον μέλλον της συνοικίας, έγινε αναφορά πως ο Σύλλογος έχει σπουδαία δραστηριότητα σε σχέση με τα τοπικά ζητήματα και τις δυνατότητες της περιοχής της Παραλίας Ασπροπύργου.

Πιο συγκεκριμένα, "Οι ιδέες τους και οι λύσεις τους για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων Παραλίας είναι πολύτιμες και τις λαμβάνουμε υπόψη στο πρόγραμμα του συνδυασμού μας «Ο Ασπροπυργος μας ενώνει»". τόνισε χαρακτηριστικά με ανακοίνωσή της η κα Μαυρίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παρόν στην συνάντηση έδωσαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της κας Μαυρίδη, Αναστάσιος Παπαδόπουλος (Πρόεδρος ΚΕΔΑ) και Δημήτρης Παπαδόπουλος (Αντιδήμαρχος Ανθρωπίνων Πόρων, Γραφείου Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές