Λεκτικό "φάουλ" από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτ. Αττικής on camera !







Το ακούσαμε, το είδαμε ...και δεν το πιστεύαμε !





Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κος. Ι. Βασιλείου είχε την δυνατότητα να συνομιλήσει με εκπρόσωπο της Ε.Ε. για θέματα προσαρμογής των Ρομά στην τοπική κοινωνία.





Σε ρεπορτάζ από το δελτίο Τοπικής Αυτοδιοίκησης του καναλιού Attica που προέβαλε το θέμα για τη συνάντηση αυτή όμως, είδαμε τον Αντιπεριφερειάρχη και τον ακούσαμε σε μια αποστροφή του λόγου του να αναφέρει "Οι Ρομά έχουν εξέχουσα θέση ..." .





Δεν μας ενδιαφέρει κύριε Αντιπεριφερειάρχα αν οι Ρομά έχουν, πάντα κατά τη γνώμη σας, εξέχουσα θέση είτε για την αντιπεριφέρεια είτε για τις περιοχές της Δυτικής Αττικής. Μας ενδιαφέρει πως, θέλουμε να πιστεύουμε αθελά σας, υποπέσατε σε λεκτικό "φάουλ" καθώς δεν είναι δυνατόν μια ομάδα πολιτών που στην πλειοψηφία τους έχουν παραβατική συμπεριφορά και δεν αφομοιώνονται εύκολα από τις τοπικές κοινωνίες να μπορούν να χαίρουν και εξέχουσας θέσης στην κοινωνία των πολιτών !





Όταν στο αστυνομικό δελτίο η Δυτική Αττική έχει ειδική ενότητα πλεόν καθώς στα 3από τα 4 συμβάντα εμπλέκονται Ρομά, δεν μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να έχουν εξέχουσα θέση στην κοινωνία των πολιτών κύριε Αντιπεριφερειάρχα !





Επίσης να αναφέρουμε πως στο ίδιο ρεπορτάζ, με την ευκαιρία της διεκδίκησης από την Ελευσίνα της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το 2021, ο κύριος Βασιλείου έδωσε στην εκπρόσωπο της Ε.Ε. ένα λεύκωμα και σε προσπάθειά του να συνδυάσει το θέμα του σκοπού της επίσκεψης της Ευρωπαίας εκπροσώπου με τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, ανέφερε πως εφόσον οι Ευρωπαίοι συμβάλουν στο να κερδίσει η Ελευσίνα τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας το 2021, θα γιορτάσουμε το γεγονός στην πόλη μαζί με τους Ρομά από την περιοχή αλλά και όλη την Ευρώπη !





Τι άλλο έχουμε να ακούσουμε ακόμα άραγε ;;;





ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές