Σεληνιακό τοπίο ...ώσπου να βρεθούν τα χρήματα!




Σε πολλές από τις περιοχές του δήμου μας το τοπίο φαντάζει σεληνιακό από τις κακοτεχνίες στο οδικό δίκτυο που ενώνει το κέντρο με τις συνοικίες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα κακοτεχνίας που παραμένει ως πρόβλημα το οποίο διαιωνίζεται είναι εκείνο το έρμο γεφυράκι που κατέρρευσε, στον "αγροτικό δρόμο" πίσω από τις εγκαταστάσεις των ΕΛ.ΠΕ. .

Μη ρωτάτε να σας πούμε την ονομασία του σημείο κιόλας. Σε ένα δήμο όπου στο σύνολό του είναι εκτός σχεδίου πόλεως ...έχουμε γεμίσει από "θέσεις" και "τοποθεσίες". Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε για πιο σημείο γίνεται λόγος.

Όπως και να ΄χει πάντως το ζήτημα είναι ένα. Το σεληνιακό τοπίο πάντως, θα παραμένει σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εκταμίευσης των χρημάτων που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το έργο!

...φαίνεται, δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι εκείνος που θα πάρει την μερίδα του λέοντος ώστε να περισσέψουν τα χρήματα που απαιτούνται για τις εργασίες ανακατασκευής!

Μέχρι να εκταμιευθούν τα χρήματα λοιπόν, κάποιοι θα παραμένουν αποκομμένοι από Θεό και ανθρώπους!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

Νεότερη Παλαιότερη

Άδεια Creative Commons
Στο A.P.N. - ASPROPYRGOS PRESS NEWSROOM χορηγείται άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 4.0 Διεθνές